Hop til hovedindholdet

Beierholm logo

Nyt om ejendomme Udsat


Dato og tid

Torsdag d. 1. oktober 2020 kl. 14:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 21. september 2020 kl. 22:30

Sted

Beierholm Aalborg, Voergårdvej 2, 9200 Aalborg SV Beierholm Aalborg
Voergårdvej 2
9200 Aalborg SV

Nyt om ejendomme Udsat


ArrangementsbeskrivelseKom til gå-hjem møde om nye regler og tendenser på ejendomsmarkedet, med indlæg og opdatering omkring markedet for erhvervs- og boligudlejningsejendomme i Aalborg og omegn. 

Her berører vi både de aktuelle tendenser i ejendomsmarkedet, aktuelle forhold omkring ejendoms-finansiering, samt skattemæssige og momsmæssige forhold. 

Der bliver sat fokus på højaktuelle emner som udtagningsmoms på ejendomme, hvor formålet ændres fra salg til udlejning samt helt konkrete råd, til hvordan et generationsskifte kan planlægges.

Torsdag den 1. oktober 2020 kl. 14.00-17.00, hos Beierholm, Voergårdvej 2, 9200 Aalborg SV

Gennem fire korte indlæg får du nyttig og aktuel viden om skat, moms, finansiering og salg af ejendomme. 

PROGRAM

14.15 – 14.30: Velkomst v/Thomas Nic. Nielsen
14.30 – 15.15: Tendenser på ejendomsmarkedet i Aalborg og omegn
Claus Sondrup fra Colliers vil give en opdatering på markedet for erhvervs- og boligudlejningsejendomme i Aalborg og omegn – prisudvikling, aktivitet og tendenser.
15.15 – 15.45: Finansiering
Peter Rønfeldt fra Uvildige.dk vil komme ind på, hvordan markedet for ejendomsfinansiering aktuelt ser ud, f.eks. renteniveau, produkter, bidragssatser mv.
15.45 – 16.00: Kaffepause
16.00 – 16.30: Skatteoptimering på generationsskifte af erhvervsejendomme
Skattepartner, Nikolaj Vinther fra Beierholm vil gennemgå de skattemæssige muligheder i forbindelse med overdragelse af erhvervsejendomme drevet i selskabsform eller i personligt regi. Du får konkrete råd til, hvordan et generationsskifte kan planlægges, og de specifikke skattemæssige udfordringer der i forbindelse med netop ejendomsvirksomheder.
16.30 – 17.00: Få overblik over de nye regler for moms på bygninger
Momsrådgiver, Lone Ravnholt Jensen fra Beierholm vil give en opdatering på de aktuelle regler for moms i ejendomsbranchen, herunder hvordan momsen håndteres i forskellige overdragelsessituationer. Desuden gennemgås betydningen af de ændrede regler om udtagningsmoms på ejendomme, når formålet med ejendommen ændres fra salg til udlejning. Reglerne om udtagningsmoms er vedtaget af Folketinget, men afventer godkendelse fra EU før ikrafttrædelse. Reglerne forventes at træde i kraft i løbet af 2021.
17.00: Stående tapas og vin

TILMELDING
Det er gratis at deltage, men antallet af pladser er begrænset. Vi byder på kaffe og lidt sødt undervejs og afslutter med stående tapas og vin. Tilmeld dig her på siden. Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle princippet, senest den 21. september 2020.

Coronaen er stadig iblandt os og vi overholder naturligvis gældende retningslinjer både i forhold til hygiejne, afstand og antallet af gæster. Vi følger alle myndighedernes anbefalinger og står klar med håndsprit og sørger for sikker afstand mellem bordene, så du trygt kan deltage i arrangementet.

Hvis du har spørgsmål til arrangementet eller tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Charlotte Uhler Hjorth på tlf. 96 34 78 89 eller på cuh@beierholm.dk.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Beierholm
Tlf: +45 96 34 78 89
cuh@beierholm.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Beierholm
Tlf: +45 96 34 78 89
cuh@beierholm.dk